Cum vă putem ajuta …

Suntem o companie creativă care oferă servicii complete de web design, dezvoltare web, aplicații mobile iOS / Android și crearea de jocuri, analiză și optimizare SEO, promovare online prin Google Adwords și rețele sociale și design grafic. DraganMedia.Ro oferă servicii de la A la Z pentru toate mărcile și companiile care doresc să treacă la un nivel superior. Mai jos veți vedea cu exactitate informați despre toate servicile pe care noi vi le putem oferii pentru ca voi să aveți un succes mai mare in domeniul in care prestați.

Creare Logo

Crearea unui logo design potrivit este un pas crucial pentru cresterea identitatii afacerii tale! Un logo brand este modalitatea prin care afacerea ta este recunoscuta atat de clientii actuali cat si de cei potentiali. De aceea, in procesul de creare logo firma trebuie incorporate elementele cheie ale afacerii tale pentru a oferi toate detaliile vis-à-vis de serviciile oferite chiar de la prima vedere! Intreg procesul este realizat si optimizat in-house, cu ajutorul echipei noastre, rezultatul fiind un logo design unic, special creat pentru afacerea ta!

Vreau oferta pentru logo design!

Branding – Creare brand

Ajuta-ti afacerea sa se remarce, atat in mediul online cat si in cel fizic, printr-un proces de creare brand corect! Un design unic, special creat pentru business-ul si proiectele tale, este elementul ce te va propulsa in fata concurentei! Poti incepe prin dezvoltarea si proiectarea unui logo brand care sa includa elementele importante ale afacerii tale. Aici, la DraganMedia, poti beneficia de intreaga echipa creativa, pentru crearea unui design distinct, personalizat, si de impact, cat si de o promovare de succes.

Vreau oferta branding!

Creare magazin online

Procesul de creare magazin online include toti pasii necesari producerii unui shop online de calitate, gata pregatit sa vanda. Un magazin online la cheie livrat de agentia noastra, este, de asemenea, optimizat din toate punctele de vedere, crescand pe termen lung, vizibilitatea afacerii tale in online. Un design atractiv este de asemenea extrem de important in procesul de realizare magazin online, pentru ca utilizatorii sa beneficieze de o experienta cat mai placuta cand interactioneaza cu pagina web.

Vreau magazin online

Web Design

Pentru ca afacerea ta sa prospere, ai nevoie de o prezenta online puternica si un web design reprezentativ. Iar pentru ca acest aspect sa fie indeplinit inca de la inceput, un process complet de dezvoltare web este strict necesar. Procesul de constructie site trebuie sa includa optimizarile la zi, cu toate accesorile necesare unui web design unic, pentru o buna functionare inca de la inceput. La Dragan Media iti oferim servicii creare site complete, ce cuprind atat servicii de web design pentru un site de prezentare la cheie, creat si customizat manual, cat si un magazin online complet, pregatit sa vanda.

Atunci cand vorbim despre design grafic, logo-ul este cel mai important element al unei afaceri. De asemenea, el este si cel de la care se creeaza imaginea de brand. Este simbolul care ramane adesea in memoria clientilor, asadar fiind un element de importanta maxima. Pentru a beneficia de o identitate vizuala puternica, DRĂGAN MEDIA iti pune la dispozitie solutii complete de design grafic. In plus, beneficiezi de 3 concepte de creare logo, pentru a stabili impreuna cu tine varianta castigatoare. Nu uita, noi cream logo-ul, dar toate drepturile de autor iti apartin tie!
Vezi Detalii

Ai nevoie de o noua modalitate de a castiga atentia utilizatorului? In pachetul de design grafic, intra si branding-ul. Ce este branding-ul? El reprezinta identitatea afacerii tale, iar noi ne asiguram ca brand-ul tau este pozitionat corect. Pachetul de elemente reprezentative din procesul de branding sunt numele firmei, cuvinte in stransa legatura cu denumirea, un slogan, dar si un catchphrase. Serviciul de design grafic – creare brand – utilizeaza tools-uri inovative pentru a transforma business-ul tau intr-un succes.
Vezi Detalii

Tehnologii utilizate pentru Logo Design

Echipa noastra de graficieni utilizeaza tools-uri inovative pentru construirea siglei perfecte. Suita Adobe completeaza perfect intreg procesul creativ de creare logo design, iar tehnica Golden Ratio confera desing-ului forma potrivita. Astfel, tehnologiile folosite includ:

Servicii Design Grafic

Prin intermediul agentiei noastre de publicitate, beneficiezi de servicii de design grafic pentru dezvoltarea afacerii tale. Ne dorim tot ce este mai bun pentru business-ul tau si utilizam cele mai bune strategii pentru a-l propulsa intr-un timp scurt! Contacteaza-ne si tu pentru servicii grafica, iar noi ne asiguram sa-ti livram cele mai bune rezultate!

Briefing

Concepte

Design

Livrare

De ce sa alegi DraganMedia?

Celeritate

Tratăm toți partenerii cu respect maxim , livrăm la timp , oferim soluții alternative , suntem focusați pe calitate.

Siguranță

Nu ne asumăm mai multe sarcini decât putem realiza . Dacă am spus că facem ceva , atunci facem .

Experiență

Nu facem teste să învățăm pe timpul și banii dvs . Avem experiență vastă în aceste domenii de activitate.

Seriozitate

Facem în general doar ceea ce știm foarte bine să facem și știm foarte bine ce facem , deci nu oferim povești .
xeoncpu

Despre Noi

Online-ul se schimba rapid iar noi te
ajutam sa fii cu un pas in fata competitiei.
Dragan Media iti pune la dispozitie
o gama completa de servicii digitale,
ca brandul tau sa iasa in evidenta.

Social

  Facebook

Contact